Επιλογή Σελίδας

Λινά Τραπεζομάντηλα

Κλασικό ύφασμα, τέλειο αποτέλεσμα
Δείτε τα όλα

Διακόσμηση & Προστασία

Είτε θέλετε να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας, είτε να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας το λινό είναι μια προσιτή και κομψή επιλογή για κάθε περίσταση.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην αγγλική γλώσσα όλα τα είδη διακόσμησης (τραπεζομάτηλα, καρέ, τραπεζοκαρέ) περιλαμβάνονται στο όρο “linen”. Το λινό είναι διαχρονική αξία στα είδη διακόσμησης, ανθεκτικό ύφασμα, κατάλληλο για φιγούρα και για φαγητό και, στις σειρές που σας προτείνουμε, το αποτέλεσμα είναι ιδαίτερα οικονομικό.

Τα τραπεζομάντηλα έχουν στο σύνολό τους πλούσιο κέντημα μηχανής (ποδιού) συνήθως σε δύο κύκλους. Την εικόνα συμπληρώνει το χειροποίητο αζούρ, το κοφτό κέντημα και η δαντέλα.

Ανοιξιάτικα Σχέδια

Ανοιξιάτικα Σχέδια

Πολύχρωμες κλωστές σε παστέλ αποχρώσεις φέρνουν αέρα Άνοιξης στην τραπεζαρία σας.

Πλούσια Διακόσμηση

Πλούσια Διακόσμηση

Κέντημα μηχανής (ποδιού), χειροποίητο αζούρ και κοφτό κέντημα συνθέτουν μια πλούσια εικόνα σε κάθε τραπεζομάντηλο.

Εκπτώσεις

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα βρείτε όλα τα είδη σε μειωμένες τιμές σε σχέση με το φυσικό μας κατάστημα ή την επί τόπου επίδειξη.

Μην ξεχνάτε, ότι με την εγγραφή σας επωφελείστε ακόμη χαμηλότερων τιμών διαμορφωμένων ειδικά για εσάς.

Προϊόντα

Σας παρουσιάζουμε μερικά μόνο από τα διαθέσιμα σχέδια. Η ποικιλία σε λινά τραπεζομάντηλα είναι πολύ μεγάλη και οι τιμές πάντα προσιτές. Ακόμα, όλα τα τραπεζομάντηλα είναι φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο, χειροποίητες τεχνικές και κέντημα μηχανής ποδιού.

Λινό Τραπεζομάντηλο με Κέντημα Μηχανής και Χειροποίητο Αζούρ
Λινό Σετ Διακόσμησης με Κοφτό Κέντημα

Επικοινωνήστε μαζί μας…

Θέλετε να σας καλέσουμε; Κανένα πρόβλημα.

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και μέσα στις επόμενες ώρες θα σας καλέσουμε εμείς για να σας παρέχουμε όσες διευκρινίσεις χρειάζεστε!

X