Ένα καρσάνικο κέντημα χάρισε στο νεόνυμφο ζεύγος Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα και Χουάν Σαρτόρι ο πρόεδρος του Οδυσσέα Νυδριού

Δημοσιεύτηκε στο Lefkadapress.gr

Την ώρα που ο γάμος της Κάτιας Ριμπολόβλεβα με τον Juan Sartori βρισκόταν σε εξέλιξη στο Σκορπιό η ποδοσφαιρική ομάδα του Οδυσσέα Νυδρίου , η ομάδα στην οποία πριν από καιρό ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ είχε δωρίσει στολές της Μονακό και μπάλες επισκέφθηκε τον εκπρόσωπο της οικογένειας Sergey Chernitsyn που βρισκόταν στο Νυδρί και του παρέδωσε συμβολικά δώρα για το γάμο της Κάτιας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Κτενάς έδωσε ένα καρσάνικο κέντημα ενώ ο επίτιμος πρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος, Ευτύχης Ζουριδάκης μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου. Μαζί τους ήταν και δύο παίκτες της ομάδας όπου φορούσαν τις μπλούζες που τους χάρισε ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού και της Μονακό και στις οποίες ήταν τυπωμένο και το σήμα του Οδυσσέα Νυδρίου.

Και οι δύο εκπρόσωποι μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για την προσφορά της οικογένειας στην περιοχή αλλά και ολόκληρη την Λευκάδα και πρότειναν το επόμενο καλοκαίρι να γίνει μία μεγάλη τελετή αδελφοποίησης της Μονακό με την ομάδα του Νυδρίου παρουσία όλων των τοπικών παραγόντων και όχι μόνο. Τα δώρα θα δοθούν αύριο στο ζευγάρι ενώ ο Sergey Chernitsyn ευχαρίστησε ευγενικά εκ μέρους της οικογένειας τους εκπροσώπους της ομάδας και τους υποσχέθηκε και μελλοντική συνεργασία.

Δεξιότητες

, ,

Αναρτήθηκε στις

22 Οκτωβρίου, 2015

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *